Ik heb een vraag over de ondertiteling van dit programma

Op TV kan je nagenoeg elk programma met ondertiteling bekijken, maar op GoPlay is dit jammer genoeg nog niet het geval. We werken momenteel namelijk met twee soorten ondertiteling en slechts een van beide soorten kan gebruikt worden op GoPlay. Buitenlandse programma's worden steeds standaard ondertiteld.

Zowel op TV als GoPlay zal je deze programma's dus altijd automatisch volledig ondertiteld te zien krijgen. Bij lokale programma's wordt er een onderscheid gemaakt tussen diezelfde standaard ondertiteling en 888 ondertiteling. De standaard ondertiteling wordt enkel gebruikt bij fictie of als er gasten/kandidaten spreken. Die ondertiteling krijg je dus ook hier standaard mee zowel op TV als op GoPlay.

Voor alle andere zaken wordt er momenteel gebruik gemaakt van teletekst 888 ondertiteling. Deze ondertiteling kan enkel gebruikt worden voor TV omdat je die zelf via je decoder moet activeren. Programma's die aan de hand van 888 ondertiteling ondertiteld worden, kan je op GoPlay momenteel dus niet met ondertiteling bekijken.