Ik krijg de melding dat ik cookies moet toelaten om video's te bekijken

Leuk dat je meer van GoPlay wil beleven! Je bent waarschijnlijk via deze melding op dit artikel terecht gekomen.

Geen nood! Je hoeft niet alle cookies te accepteren die je gegevens gebruiken voor gepersonaliseerde advertenties. De cookie die je moet aanduiden gebruikt het IP-adres om niet-persoonlijke advertenties te laten zien. Deze cookie volgt je dus niet en deelt alleen een technische code om de advertenties te tonen.

Volg dus onderstaande stappen om je kijkervaring vlotter te maken.

• Scroll op de hoofdpagina van GoPlay helemaal naar beneden.
  • Klik daar 'Cookie-instellingen' aan. Er zal een nieuw venster openen.

• Vink de nodige cookie-instelling aan zoals hieronder staat.

• Scroll naar beneden en klik op de rode 'opslaan' knop.

Top! Je bent er helemaal klaar voor en kan nu genieten van je favoriete programma's!

Nog veel kijkplezier op GoPlay! ❤️