De GoPlay app op Android Tv

Met welk toestel kan ik GoPlay gebruiken?

De GoPlay app kan gebruikt worden op elk Android toestel vanaf Android versie 8.

Waarom kan ik geen GoPlay kijken met mijn Android toestel?

• De GoPlay app is niet up-to-date. De app zal het beste functioneren als ze op de nieuwste versie draait. Update de app dus in Play Store.
  • Je Android versie is te oud. GoPlay draait op Android toestellen vanaf Android versie 8. Oudere toestellen worden niet meer ondersteund omdat we geen goede kwaliteit kunnen garanderen.

Heb je vragen voor ons? Laat het zeker weten via ons contactformulier. We helpen je zo snel mogelijk verder!