De GoPlay app op Apple Tv

Sinds 13 juni is GoPlay ook beschikbaar op Apple Tv!

Waarom kan ik geen GoPlay kijken met mijn Apple Tv toestel?

• De GoPlay app is niet up-to-date. De app zal het beste functioneren als ze op de nieuwste versie draait. Update de app dus in je App Store.
    In de instellingen van je Apple Tv kan je automatische systeemupdates selecteren om dit te vermijden.
  • Je tvOS versie is te oud. Op de oudste tvOS versie kunnen we geen goede kwaliteit garanderen.

Heb je vragen voor ons? Laat het zeker weten via ons contactformulier. We helpen je zo snel mogelijk verder!