Wanneer kan ik naar de aflevering van De Mol kijken op GoPlay?

Je kan elke zondagavond, na de live uitzending van Café De Mol, via de programmapagina naar de aflevering van De Mol kijken.

Probeer je voor het einde van Café De Mol naar de aflevering te kijken? Dan zal je bij het klikken op de aflevering inpikken in de live stream en dus mogelijk een spoiler zien. Café De Mol is nog bezig, dus even geduld!
Zie je bij het klikken op de aflevering een foutmelding, of speelt de aflevering niet af? Geen nood! De aflevering zal spoedig online komen. Probeer het later opnieuw.

Fijne mollenjacht 👀!