Artikelen in deze sectie

GoPlay op Samsung Smart TV

Momenteel is de GoPlay app jammer genoeg nog niet rechtstreeks te installeren op een Samsung Smart TV.

Hieronder alvast enkele mogelijkheden om wel te kijken via jouw Samsung Smart TV toestel:

• Via de mobiele GoPlay app op je Smartphone of Tablet kan je gebruik maken van de Chromecast of Airplay functie naar je Samsung Smart TV.
    • Chromecast: Hiervoor heb je een Chromecast toestel nodig dat je verbindt aan je Samsung Smart TV. Je kan hiervoor alle smartphone en tablet toestellen gebruiken waar je de GoPlay app op kan installeren. Lees hier meer info over de chromecast functie.
    • Airplay: Hiervoor heb je een smartphone of tablet van Apple nodig. Vervolgens kan je rechtstreeks naar je Samsung Smart TV streamen via Airplay. Je hebt hiervoor niet verplicht ook Apple TV nodig, al kan je zeker ook via Airplay streamen naar je Apple TV toestel mocht je hierover beschikken. Lees hier meer info over de Airplay functie.
  • Via onze GoPlay website is het ook mogelijk om de content te streamen naar je Samsung Smart TV toestel. Meer info kan je hier terugvinden.

We raden af om GoPlay af te spelen via de browser rechtstreeks op je Samsung Smart TV. Hiervoor bieden we dan ook jammer genoeg geen ondersteuning.