GoPlay streamen via Airplay

Beschik je over een smartphone of tablet van Apple? Dan kan je de content op onze GoPlay app streamen naar je Smart TV of Apple TV toestel via de Airplay functie.

Hoe begin ik eraan?

Open de GoPlay app op je smartphone of tablet, en zoek de video die je wilt bekijken.

  • Start de aflevering op je smartphone of tablet
  • In de videoplayer verschijnt rechtsonder een icoontje voor Airplay , als er Airplay ontvanger in de buurt is gedetecteerd. Dit kan een Apple TV box zijn of een Smart TV die compatibel is met Airplay (zoals een Samsung Smart TV).    Je Airplay toestel en smartphone of tablet moeten verbonden zijn met hetzelfde Wifi-netwerk, om verbinding te kunnen maken.

    Als het Airplay icoontje bij jou niƩt verschijnt, kan de GoPlay app op dat moment geen actief toestel vinden. Bekijk dan de instellingen van je Airplay toestel. Zit je dichtbij je TV? Hoe groter de afstand, hoe moeilijker je toestel via Airplay verbinding kan maken.

  • Je ziet een overzicht van actieve toestellen die we kunnen gebruiken om onze video's op af te spelen  • Kies je Airplay toestel uit de lijst. Onze video (inclusief advertenties) zullen nu verder spelen op het grote scherm.
  • De videoplayer op je smartphone of tablet geeft een melding dat de video op een ander toestel aan het afspelen is. Je kan via deze videoplayer de video nog steeds pauzeren, herstarten, doorspoelen en het volume aanpassen.

Hulp nodig?

Als het niet werkt, contacteer ons dan hier.