Waar kan ik de livestream volgen?

Je kan de livestream van Big Brother op de volgende kanalen bekijken:

• Via de GoPlay website
  • Via de mobiele GoPlay app op je smartphone en tablet:
    • Je ziet de Big Brother livestream als eerste staan in het rijtje van de Live kanalen.
  • Via de GoPlay app op Android TV
    • Je ziet de Big Brother livestream als eerste staan in het rijtje van de Live kanalen.
  • Via de Telenet zender: Play247
    • Deze zender is exclusief te bekijken door Telenet klanten op nummer 247 met je Telenet EOS box of digicorder.

De livestream van Big Brother is niet te bekijken in de GoPlay app op de Orange set-top box, Proximus Android Tv Box en Telenet EOS Box.