Ik ben in het buitenland en kan de GoPlay app niet installeren of niet vinden in de app store.

Dat klopt jammer genoeg. Om de GoPlay app te installeren moet je je in België bevinden. Met behulp van jouw geolocatie controleren we of je in België bent. Als dit niet zo is kan je de GoPlay app pas installeren als je opnieuw in België bent.

Kijk ook even na of je app store staat ingesteld op 'België'. Indien dit niet het geval is zal je de GoPlay app ook niet kunnen terugvinden.