Waar kan ik mijn gegevens en voorkeuren wijzigen?

Om de gegevens van je profiel te wijzigen moet je eerst inloggen op GoPlay. Volg daarvoor de stappen in dit artikel.

Eenmaal je ingelogd bent kan je in de rechterbovenhoek klikken op het profielicoon.

Scherm­afbeelding 2024-01-17 om 15.19.36.png

Je komt vervolgens op de 'Mijn GoPlay' pagina terecht in het onderdeel 'Accountgegevens'. Hier kan je al je persoonlijke informatie wijzigen waaronder ook je e-mailadres en wachtwoord.

Scherm­afbeelding 2024-01-17 om 15.24.18.png

Als je daarnaast op 'Voorkeuren' klikt kan je ook je voorkeuren wijzigen.