De reclame blijft hangen bij het afspelen van een video op GoPlay

Update 27/05/24

We zien dat de oorzaak van dit probleem bij de videospeler ligt.
We testen momenteel uit wat het vasthangen bij reclames kan triggeren. Verdere updates volgen nog.
Als je dit nog opmerkt, hoef je geen bericht of mail meer te sturen. We werken verder aan een oplossing!

Opnieuw bedankt voor het begrip en geduld!

Update 22/05/24

We zien dat bepaalde advertenties blijven hangen bij kijkers met verschillende toestellen. Dat kunnen Tv-boxen, maar ook smartphones, tablets of Google Tv zijn.

Als je dit opmerkt, hoef je geen bericht of mail meer te sturen. We zijn op de hoogte en werken aan een oplossing 💪

Heel erg bedankt voor je begrip en geduld!