Video blijft laden of krijgt foutmelding 'Er liep iets mis...'

We zijn momenteel onze volledige videocatalogus aan het updaten in teken van een betere kijkervaring op GoPlay en via onze vernieuwde mobiele GoPlay app. Van elke video moet een nieuwe versie geupload worden. Hierdoor kan het zijn dat bepaalde video's soms wat langer blijven laden of dat er een foutmelding verschijnt.

Wanneer je een aflevering aanklikt en het cirkeltje blijft laden is het vaak voldoende om even wat langer te wachten en niet meteen te refreshen. Meestal zal de aflevering dan toch beginnen afspelen. 
Bij onze oude video's kunnen er problemen opduiken of kan er een foutmelding verschijnen zolang deze video's niet vernieuwd zijn.

Wij doen onze uiterste best om de hinder zo beperkt mogelijk te houden. Binnen enige tijd, wanneer al onze video's vernieuwd zijn zal het probleem zich vanzelf oplossen.


We zouden willen vragen om dus even geduld te hebben tijdens dit proces. Test binnen enkele dagen zeker uit of het probleem opgelost is of niet.

Doet het probleem zich voor bij recente content en helpt het niet om de video langer te laten laden of krijg je nog steeds een foutmelding? Laat het ons gerust weten via de 'Stel je vraag'-knop in de rechterbovenhoek.