Waar kan ik de GoPlay app vinden?

Heb je een Android TV, Smartphone of Tablet? Dan kan je de app downloaden via de Google Play Store. Zoek op 'goplay' of klik hier. Je hebt Android-versie 8.0 of later nodig om onze app te kunnen installeren.

Als je een iPhone of iPad gebruikt, dan kan je de app downloaden in de App Store (zoek op 'goplay') of klik hier. Onze app vereist iOS-versie 13.0 of later.

Onze app is ook te vinden in de Tv zone van de Orange setup box, de Proximus Android Tv box en de Telenet EOS box.

De GoPlay app is momenteel nog niet beschikbaar voor Apple TV, LG of Samsung Smart TV's. We zijn zeker van plan de mogelijkheden van GoPlay nog verder uit te breiden in de toekomst. Een concrete datum kunnen we hiervoor nog niet bezorgen.