Waar kan ik GoPlay vinden?

Allereerst is GoPlay te vinden via onze website: goplay.be . Je kan naar onze website surfen via alle browsers zowel op een laptop, computer, smartphone als een tablet. Via een browser op je Smart TV raden we dit af.

Heb je een Android smartphone, tablet of beschik je over een Android Smart TV? Dan kan je de GoPlay app rechtstreeks op je toestel downloaden via de Google Play Store. Zoek op 'goplay' of klik hier. Je hebt Android versie 8.0 of hoger nodig om onze app te kunnen installeren.

Als je een Apple smartphone of tablet gebruikt, dan kan je de app downloaden in de Apple App Store (zoek op 'goplay') of klik hier. Onze app vereist iOS versie 13.0 of hoger.

Je kan onze app ook rechtstreeks downloaden op de Orange set-top box, de Proximus Android Tv box en de Telenet EOS box.

De GoPlay app is momenteel nog niet beschikbaar voor Apple TV, LG of Samsung Smart TV's.
We zijn zeker van plan de mogelijkheden van GoPlay nog verder uit te breiden in de toekomst. Een concrete datum kunnen we hiervoor nog niet bezorgen.