Waar kan ik GoPlay vinden?

GoPlay is te vinden via onze website: goplay.be. Je kan naar onze website surfen via alle browsers zowel op een laptop, computer, smartphone als een tablet. Via een browser op je Smart TV raden we dit af.

Android

Heb je een Android smartphone, tablet of heb je een Android Smart TV? Dan kan je de GoPlay app rechtstreeks op je toestel downloaden via de Google Play Store. Zoek op 'goplay' of klik hier. Je hebt Android versie 8.0 of hoger nodig om onze app te kunnen installeren.

Apple

Als je een Apple smartphone/tablet of Apple Tv gebruikt, dan kan je de app downloaden in de Apple App Store (zoek op 'goplay') of klik hier. Onze app vereist iOS versie 13.0 of hoger.

Tv boxen

Je kan onze app ook downloaden op de Orange set-top box, de Proximus Android Tv box en de Telenet Tv box.

Smart Tv

De GoPlay app is momenteel nog niet compatibel voor LG of Samsung Smart Tv's.
We gaan dit zeker uitbreiden in de toekomst. We hebben nog geen concrete datum, maar we zijn ermee bezig!

Kijktemee?